Leziuni traumatice și tumorale ale nervilor cranieni și periferici

Centrul tratează, atât în conformitate cu sistemul de sănătate național, cât și la cerere, în practica privată intramurală, pacienți cu leziuni ale nervilor cranieni, periferici și ale plexurilor brahiale și lombare de tip traumatic sau tumoral. Aceștia vin din toate regiunile Italiei și din unele țări din Uniunea Europeană.

 

Centrul este în contact constant cu echipele de microchirurgie cele mai importante din lume, iar Dr. Stefano Ferraresi este invitat în mod regulat la întâlnirile Clubului Narakas, care adună cei mai importanți experți internaționali în microchirurgia reconstructivă a membrelor superioare.

 

Consultarea diferitelor pagini ale site-ului are ca scop oferirea unei introduceri în multiplele probleme ale microchirurgiei nervoase.

 

Cu toate acestea, în special pentru unele subiecte, detalierea ar necesita explicații lungi și dificile. Prin urmare, utilizatorul interesat este îndrumat să contacteze direct pentru consultații personale sau prin e-mail la steveferraresi@gmail.com și stefano.ferraresi@aulss5.veneto.it. Pentru informații suplimentare, consultați și site-ul www.plexus.it, preferabil cu Mozilla Firefox sau Opera."